Aktiviter på Koh Lanta - Thailand

Time for Lime

Et sjovt sted som underviser i thai madlavning. Det drives af en norsk kvinde og hendes thai personale. Med gæsterne i centrum undervises og kokkereres der, godt krydret med musik og humor.

Snakeshow

Selv om man sjældent ser slanger i thailand har mange af de lokale, et godt "tag" på dem. Det er en fascinerende oplevelse at se dem håndtere de store slanger.

Elefantriding

Få en sjov og anderledes ride oplevelse i Koh Lanta's natur.

Tigercave

Et sjovt og interessant lille eventyr. Der trekkes ca. 30 min. gennem junglen (m. guide ) ind til grotten. Mens guiden fortæller og underholder går, kravler og klatrer man ca. 1 time igennem grotten. Sjovt for både børn og voksne.

yoga

Stress af med yoga i i flotte natur omgivelser. Der undervises dagligt flere steder på øen. (Flip Flop anbefaler)

Beachvolleyball

Der spilles dagligt på næsten alle strande, og alle kan deltage. Man oplever ofte at de lokale kommer og spiller med....

Thai boxing

Der er også rige muligheder for at stifte bekendtskab med national sporten. Både som tilskuer og deltager. Koh Lanta har indtil flere "Gyms" hvor man kan træne med dagligt. Og i højsæsonen er der næsten kampstævner hver uge, hvor man kan opleve det enten i ringen eller fra tilskuerpladserne.

Kajak

Er man til kajak eller bare godt kan lide at sejle lidt på egen hånd, så man enten leje kajakker på stranden eller melde sig på arrangerede dags ture.

Snorkeling

På de små øer omkring Lanta, kan man snorkle i krystalklart vand med fisk og koraller i alle farver. Der arrangeres 2-3 forskellige ture dagligt (Flip Flop anbefaler turen til Koh Rok)

Kør selv aktiviteter:

Overalt på øen kan man leje motorcykler/scootere til næsten ingen penge. Det er en let og praktisk måde at komme rundt på da Koh Lanta faktisk er en ret stor ø.

Phi Phi Island ligger kun en times sejlads fra Lanta og her er der flere muligheder for trekking, klatring, adventure.

Krabi:

I Khong Klong, mellem Lanta og Krabi ligger der et sjovt sted hvor man kan bade i varme kilder. Krabi by ligger ca. 90 min fra Lanta, og der kører minibusser ca. hver time. På Railey beach - byder de på verdensklasse klatring.

Book Hotel i Krabi her
PADI Dykning Thailand