DR på "Uventet besøg" i Thailand

Med Camilla Ottesen som vært

I september 2006 blev jeg kontaktet af et produktionselskab for DR via vores website. De solgte mig ideen, at de skulle lave en programserie på 8 programmer, som handlede om danskere i udlandet der rejste ud for at følge drømmen. Og at de gerne ville til Thailand for at lave et program om Koh Lanta, dykning og Flip Flop Divers. Jeg syntes det lød spændende og så det som en super mulighed for at promovere dykkercenteret og måske inspirere andre til at følge drømmen. Så jeg sagde ja, og havde så derefter yderligere kontakt 2 -3 uger med dem via mail og telefon. Og helt frem til fjorten dage før, var jeg meget usikker på om projektet overhovedet blev til noget.

Camilla Ottesen i Thailand

De (Camilla Ottesen som vært, en tilrettelægger og en kameramand) ankom d. 12 dec. - Og pga. den meget begrænsede kontakt forinden var jeg / vi jo mega spændte på at se dem.
De var super professionelle og målrettede, og vi gik skide godt i spænd. Og allerede første dag gik vi igang med at filme, og alting gik bare derudaf.
Vejret drillede dog en del undervejs, men det lykkedes os alligevel at få nogle rigtig fede billeder. De vidste lige præcis hvilke billeder de kunne bruge og hva der skulle skydes om. I seks lange dage, filmer vi alt fra solnedgange og dykning til lokalt liv på Koh Lanta. Og på 6. dagen siger tilretteläggeren Ulrik at vi næsten er færdige og at bare de skulle bruge lidt "sniksnak-billeder" hvor vi slentrede hen ad stranden.
ralf og camilla på Long beach - Koh Lanta
No Prob... mens vi slenterer bliver Camillas spørgsmål og kommentarer mere og mere tossede, og jeg kan godt fornemme at der er noget under opsejling... men før jeg kan nå at tænke mere over det, ser jeg pludselig min MOR sidde 20 meter henne af stranden - "hvaaad det er sku da min mor!" Jeg løber hende selvfølgelig i møde, og opdager at jeg er blevet offer for et "Uventet besøg". Et program der åbnebart er ret populært i Danmark. Hvor en studievært tager ud og overrasker danskere i udlandet, der af en eller anden grund ikke har set familien i lang tid.

uventet besøg i Thailand

Det går nu op for mig at det hele har været et stort setup...hahaha... Slap af hvor de tog røven på mig. Jeg så det slet ikke komme.
Vi brugte derefter endnu en dag til at lave de sidste optagelser, hvorefter Camilla og Co. takkede af, så jeg havde tid til at indvie min mor i min nye verden, kæreste osv.

Det var en total sjov og fed oplevelse, og efterfølgende kan jeg nu se hvor stort et forarbejde der er lagt i dette program helt utroligt, det er flot lavet.

Ralf Andersen